Eiropiešiem jauno Ford Bronco neredzēt

Aiz okeāna tik populāro apvidus auto Ford Eiropas tirgum piegādāt neplāno.

Ford paziņojis, ka apvidus auto Bronco un Bronco Sport netiks pārdoti Eiropā. Ražotājs uzsver, ka jaunie apvidus auto ir izstrādāti tikai un vienīgi Ziemeļamerikas tirgum.

Neskatoties uz to, ka pirmajās trīs nedēļās vairāk nekā 165 000 klientu ASV veikuši priekšapmaksu jaunā Ford Bronco iegādei, Eiropā netiks piedāvāts nedz rāmja apvidus auto Bronco, nedz tā sportiskā versija Bronco Sport.

Oficiālie iemesli nav nosaukti, taču tas varētu būt saistīts ar šogad ieviestajiem ES emisijas standartiem (CO2 izmeši nedrīkst pārsniegt vidējo līmeni 95 g/km), ko Bronco nespēj izpildīt. Situāciju varētu mainīt elektrificēts modelis, taču par to vēl nekas nav zināms.

Ziemeļamerikā jaunais Ford Bronco tiek piedāvāts ar 270 Zs jaudīgu 2,3 ​​litru motoru vai 3,7 litru V6, kas attīsta 310 zirgspēku jaudu.

Bronco Sport ir aprīkots ar 1,5 litru turbo trīscilindru agregātu, kas attīsta 181 Zs, kā arī divu litru motoru, kas izdod 245 Zs. Visi agregāti var strādāt pārī ar septiņu ātrumu  mehānisko vai desmit pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.