Jaunam Mercedes-AMG S 63 piešķirs 800 Zs hibrīdiekārtu (+ FOTO)

Mercedes S-klases jaudīgākajai versijai iebūvēs 800 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu, bet versijas ar tradicionālo benzīna motoru W223 saimes modelim nemaz nebūs.

Jaunā Mercedes-AMG S 63 veiktspējas un jaudas datus publicējis izdevums mercedes-benz-passion. Tiek apgalvots, ka sedanam tiks pielāgota iekārta, ko plāno izmantot arī Mercedes-AMG GT 73 liftbekam.

Tas nozīmē, ka 4,0 litru biturbo astoņcilindru benzīna motora 612 zirgspēkus papildinās 204 elektromotora zirgspēki un tas, ko noteiktos brīžos pievieno 20 kilovatstundu akumulators.

Neskatoties uz ievērojamo jaudas pieaugumu, visticamāk, jaunais Mercedes-AMG S 63 nebūs ievērojami ātrāks par savu priekšgājēju pieaugušās konstrukcijas masas dēļ, taču elektrifikācijas galvenais ieguvums ir mazāks kaitīgo izmešu daudzums, ko pasaules valstu vadības no ražotājiem pieprasa arvien stingrākā formā.

Tikmēr arī pašā S-klases modeļu gammā jaunajā W223 saimē gaidāmas ievērojamas pārmaiņas: AMG jaudīgo modeļu klāstā atstāts vien augstāk minētais Mercedes-AMG S 63, kupeja un kabriolets tiek likvidēti, bet V12 dzinēju izmantos tikai visdārgākais modelis – Mercedes-Maybach.

Mercedes-Benz S-klases W223 pirmizrāde notiks septembra sākumā. Autoražotājs jau ir atklājis jaunā modeļa izskatu un interjeru, pastāstījis par nākamās paaudzes uzlaboto MBUX multimediju sistēmu, jaunās šasijas daudzpusīgajām iespējām un papildu gaisa spilveniem aizmugurējiem pasažieriem. Jaudīgās AMG versijas debija, visticamāk, notiks ne ātrāk kā 2021. gada pirmajā pusē.

Foto: Ekrānbilde no mercedes-fans.de

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.