Kia prezentējis kompakto krosoveru Sonet (+ FOTO)

Korejiešu autoražotājs Kia iepazīstinājis ar kompakto krosoveru Sonet. Savu ceļu pie pircējiem tas sāk ar Indiju, vēlāk būs pieejams arī citos pasaules tirgos.

Kia Sonet dala platformu ar Hyundai Venue. Būtiskākās vizuālās pazīmes ir Kia automobiļiem raksturīgais “Tiger Nose” radiatora režģis, LED lukturi un jumta sliedes. Sportiskāk noformētajai GT versijai būs lielāki riteņu diski, difuzors, melns priekšējo lukturu un radiatora režģa ietvars.

Kompaktā krosovera salonā atkarībā no versijas iebūvēts virtuālais instrumentu panelis, 10,2 collu skārienekrāna displejs multimediju sistēmai, ventilējami priekšējie sēdekļi, bezvadu viedtālruņa uzlādes niša, trīs spieķu stūre un Bose Premium audio sistēma ar septiņiem skaļruņiem. Autovadītājam pieejama uzlabotā navigācija, priekšējie un aizmugurējie parkošanās sensori, bremžu palīgsistēma un riepu spiediena uzraudzības sistēma.

Indijas tirgum ražotājs sagatavojis atmosfērisko 1,2 litru benzīna motoru ar 82 Zs jaudu, 1,0 litru turbomotoru ar 120 Zs un 1,5 litru dīzeļdzinēju, kas attīsta 100 Zs. Transmisiju sarakstā 5 un 6-pakāpju mehāniskā, kā arī 7-pakāpju DC robotizētā pārnesumkārba dārgākajām versijām.

Sākumā Kia Sonet būs pieejams tikai Indijā, taču vēlāk to varēs ieraudzīt arī citos noieta tirgos.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.