Par Covid-19 kompensāciju pērk Lamborghini un apmeklē striptīza klubus

ASV nedēļas laikā atklāts jau otrs gadījums, kad valsts piešķirtās kompensācijas Covid-19 sakarā tiek izmantotas pavisam citiem mērķiem.

Lī Praiss, uzņēmējs no ASV Floridas štata, ir vēl viens biznesmenis, kas valsts piešķirto kompensāciju sava biznesa atbalstam izmantojis, lai iegādātos Lamborghini.

Aizvadītajā nedēļā, arī Floridas štatā, kāds cits uzņēmējs, iegūstot no valsts kompensāciju 3,9 miljonu dolāru apmērā, daļu naudas izlietoja, lai iegādātos sev 318 000 dolāru vērtu Lamborghini Huracan un turpināja šķērdēt viegli iegūtos līdzekļus dārgos veikalos. Afēra atklājās, kad Lamborghini iekļuva avārijā. Manīgais vīrs tika arestēts un tagad viņam draud līdz 30 gadiem ilgs cietumsods plus vairāki miljoni soda naudās.

No šī vīra neko nebija mācījies arī augstāk minētais Praiss. Iegūstot savā rīcībā 1,6 miljonus dolāru, ko valsts tam piešķīra darbinieku algām un biznesa atbalstam, uzņēmējs devās uz Lamborghini dīlercentru un par 233 337 dolāriem iegādājās sev krosoveru Urus. Nākamo trīs dienu laikā tika iegādāts Rolex pulkstenis par 14 000 dolāru, 4500 dolāri atstāti striptīza klubos, bet 700 dolāri – alkohola veikalos. Uzņēmēja vēlmju sarakstā arī 2020.gada Ford F-350 un nekustāmais īpašums Hjūstonā.

Praiss vairs nav uz brīvām kājām un arī viņam par saviem nodarījumiem būs jāatbild.

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.