Nissan apmaina 1,6 miljonus km noskrējušo pikapu pret jaunu (+ VIDEO)

Japānas autobūves kompānija Nissan noslēgusi vienošanos ar 1,6 miljonus km noskrējušā Frontier pikapa īpašnieku, iegūstot sev muzeja eksponātu, bet īpašniekam dāvinot jaunu modeli.

Saskaņā ar Nissan plānu, pikaps – rekordists tiks novietots Tenesijas rūpnīcā kā eksponāts, bet automobiļa īpašnieks – Braiens Mērfijs – jau saņēmis jaunās paaudzes modeļa atslēgas.

Braiens Mērfijs strādā par kurjeru, izvadājot preces pa ASV štatiem un pavadot pie stūres pa 13 stundām dienā. Tas tad arī izskaidro lielo noskrējienu, taču vēl lielākas ievērības cienīgs ir fakts, ka 2007.gadā ražotais Frontier (citos tirgos Navara) izrādījies tik izturīgs.

Motoreļļu īpašnieks mainīja pats katrus 16 000 km, bet servisā griezās tikai nopietnas problēmas spiests, piemēram, pie noskrējiena 725 000 km automašīnai tika nomainīts radiators, bet pēc 1,3 miljonu km nācās nomainīt sajūgu.

Vecais pikaps nokalpoja līdz 1 609 344 km, vienu miljonu jūdžu (1,6 miljoni km) sasniedzot 2020.gada sākumā. Tagad tas var atpūsties, bet kurjera gaitas turpinās jaunais Frontier. Mērfijs atklājis, ka par kurjeru plāno strādāt līdz 2025.gadam, tā ka darba pietiks abiem.

Vizuāli jaunais Nissan Frontier no iepriekšējā modeļa atšķiras maz – galvenās izmaiņas saistās ar motortelpu, kur tagad darbojas 300 Zs jaudīgs 3,8 litru V6 agregāts kombinācijā ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un pilnpiedziņu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.