Modernizētais Kia Stinger jau internetā

Globālajā tīmeklī nonākuši modernizētā Kia Stinger attēli. Korejiešu liftbeka pirmizrāde varētu notikt jau šomēnes.

Dienvidkorejas žurnālistiem izdevies nobildēt modernizēto Kia Stinger liftbeku un spriežot pēc tā, ka izskats vairs netiek slēpts ar maskējošo plēvi, modeļa pirmizrāde varētu notikt jau augustā. Modernizācijas gaitā Stinger ieguvis atribūtus, ko pēdējā laikā izmanto daudzi autoražotāji, tas ir – aizmugures lukturus, ko savstarpēji savieno LED stopsignāls un modeļa nosaukumu, kas tagad veidots no atsevišķiem burtiem. Priekšpusē jauno modeli var atpazīt pēc savādākiem lukturiem, kas tagad sastāv no četrām sekcijām, kā arī diožu dienasgaismām, kam iztaisnoti agrāk uzliektie gali.

Zināms, ko modernizētais Stinger iegūs jauna dizaina riteņu diskus, bet topversija – ciparu mērinstrumentus un uzlabotu 10,25 collu multimediju sistēmas ekrānu,

Bāzes versija vairs neizmantos 2,0 litru 255 Zs (353 Nm) četrcilindru motoru, bet tiks komplektēta ar 2.5 T-GDI agregātu ar 304 Zs (422 Nm), savukārt jaudīgākās GT modifikācijas 3,3 litru 370 Zs (510 Nm) sešcilindru motors aizstāts ar 380 Zs (530 Nm) jaudīgo Smartstream saimes dzinēju. Pagaidām nav zināms, kas notiks ar 2,2 litru dīzeļdzinēju, kas Stinger liftbekam bija pieejams dažos tirgos – iespējams, tas tiks saglabāts, bet tikpat labi ražotājs var no tā atteikties, ņemot vērā ne sevišķi lielo šīs versijas noietu.

No modenizētā Stinger panākumiem būs atkarīgs otrās paaudzes modeļa liktenis – pagaidām tas zem jautājuma zīmes, jo ražotājs nav apmierināts ar liftbeka noietu.

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.