Universālais eBussy furgoniņš startēs 2021.gadā (+ VIDEO)

Vācu uzņēmums Electric Brands gatavojas laist klajā universālu elektroautomobili eBussy. Moduļa tipa konstrukcija ļaus izgatavot daudzskaitlīgas modifikācijas.

Electric Brands projekts ir elektriskās piedziņas transportlīdzeklis, kura pamatā ir transformējama platforma. Pateicoties šādam risinājumam automobili varēs viegli pārvērst par pikapu, pašizgāzēju, kemperi, minivenu vai kādu citu modifikāciju.

eBussy dizains ar taisnajiem virsbūves paneļiem un apaļajiem lukturiem melnajā panelī atgādina Honda-e, bet par dzinējspēku kalpo 20 Zs elektromotori, iemontēti riteņos un nodrošina 1000 Nm griezes momentu. Transportlīdzeklim iebūvēts 10 kWh akumulators, kas bez papildu uzlādes nodrošina līdz 200 km distanci, taču pieejama arī 30 kWh baterija līdz pat 600 km garam braucienam.

eBussy izmanto drive-by-wire tehnoloģiju, tādēļ mehāniska sasaiste automašīnas vadības orgāniem nav vajadzīga. Šis apstāklis ļauj elektroautomobiļa stūri pa priekšējo paneli pārvietot uz kreiso vai labo pusi, vai pat novietot to centrā.

Sagaidāms, ka eBussy cena būs aptuveni 15 800 eiro par vienkāršāko versiju, savukārt sarežģītākā un dārgākā ceļojumu mājas modifikācija maksās vismaz 28 800 eiro.

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.