Jauno Jeep Grand Cherokee sola 2021.gadā

Jeep Grand Cherokee jaunās paaudzes modeļa pirmizrāde pārcelta uz 2021.gadu, modeļa faniem sola jubilejas versiju 80th Anniversary Edition.

Jeep jau reiz atlika apvidus auto Grand Cherokee pirmizrādi, kas bija iecerēta Detroitas autoizstādē šā gada jūnijā. Toreiz ASV valdība atcēla visus masu pasākumus, lai ierobežotu koronavīrusa izplatību, bet Grand Cherokee pirmizrādi pārcēla uz rudeni. Tā kā Covid-19 nerimstas, Jeep bija spiests paziņot, ka arī šis termiņš netiks ievērots un jaunā modeļa atklāšana paredzama vien nākamajā gadā.

Lai mazinātu Grand Cherokee fanu rgtumu par neizpildītajiem solījumiem, ražotājs sagatavojis jubilejas modeli 80th Anniversary Edition. Pagaidām detalizētāka informācija netiek sniegta, taču, visticamāk, jubilejas modelis būs Grand Cherokee dārgākā un greznākā komplektācija ar dažām atšķirīgām iezīmēm, līdzīgi, kā Iepriekšējais – 75. gadu jjubilejas modelis, kas izcēlās ar bronzas dekoratīvajiem elementiem, oriģināliem priekšējiem sēdekļiem un paplašinātu aprīkojuma klāstu.

Par jauno Jeep Grand Cherokee zināms, ka tas top uz itāļu krosovera Alfa Romeo Stelvio bāzes, bet motoru piedāvājumā būs ne tikai V6 un V8 agregāti, bet arī hibrīdiekārta.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.