Rūsa un ar plastilīnu piestiprināts elektrības kabelis – blogeri pārbauda pilnīgi jauna UAZ kvalitāti (+ VIDEO)

Blogeri pārbaudījuši modernizētā UAZ Patriot apvidus auto ražošanas kvalitāti pilnīgi jauno apvidus auto pilnībā izjaucot.

Youtube kanālā „Klubnij serviss” publicēts video, kurā blogeris pārbauda pilnīgi jauna UAZ Patriot ražošanas kvalitāti. Ši nolūkam Patriot, kas no rūpnīcas tika piegādāts maksimāli bagātākajā komplektācijā par 1 370 000 rubļu (15 000 eiro), tika pilnībā izjaukts, atdalot šasiju un izņemot salonu.

Blogeris secināja, ka salīdzinājumā ar modeli, ko Uļjanovskas rūpnīca ražoja pirms modernizācijas, jaunā Patriot kvalitāte ir uzlabojusies: pieaudzis metināšanas punktu skaits, bagāžniekā nebija korozijas, bet bagāžas nodalījuma durvis ir aprīkotas ar pastiprinātām eņģēm, kas neļauj tām nosēsties.

Turpinot pārbaudi, blogeris atklāja kabeli, kas stiepās uz aizmugurējo lukturi un pie automašīnas korpusa bija piestiprināts ar plastilīna gabalu. Tika konstatēts, ka uz jumta un grīdas nav pietiekami biezas vibroizolācijas materiālu kārtas, bet nepatīkamākie atklājumi bija rūsa, kas neraugoties uz rūpnīcas pretkorozijas apstrādi bija redzama kā uz rāmja un virsbūves elementiem, tā arī uz metināšanas šuvēm. Vēl nopietnāks rūsas perēklis tika atklāts bagāžas durvju valcējumā un labās puses pasažiera durvju atverē.  

 UAZ Patriot ir aprīkots ar 2,7 litru benzīna motoru, kas attīsta 150 zirgspēku jaudu. Spēka agregāts darbojas tandēmā ar sešu ātrumu automātisko pārnesumkārbu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.