Austrālijā avarējis dārgs un reti sastopams Ferrari (+ FOTO)

Austrālijā, Kvīnslendas štatā avarējis Ferrari F40 – vairāk nekā miljonu dolāru vērts automobilis, kas savulaik izlaists vien 1300 eksemplāru lielā skaitā.

Kanungras pilsētā Austrālijā, kāds autovadītājs, kurš reti sastopamo Ferrari F40 bija paņēmis izmēģinājuma braucienam, piedzīvojis avāriju nobraucot no ceļa un ietriecoties kokos. Spriežot pēc Instagram publicētajiem attēliem var nojaust, ka vadītājs pārvērtējis savas braukšanas prasmes un braucot pārāk lielā ātrumā, nav ticis galā ar spēkrata vadību. Rezultātā Ferrari nobraucis no ceļa un nogāžot vairākus apgaismes stabus un ceļa zīmes apstājies, iestrēgstot starp kokiem.

Tiek ziņots, ka vadītājs un viņa līdzbraucējs nav cietuši, ko nevar teikt par automobili – kupejai būs nepieciešams dārgs remonts, taču, ja to neizdosies atjaunot, Ferrari F40 jau tā nelielais skaits pasaulē saruks par vienu vienību.

Ferrari F40 tika ražots no 1987. līdz 1992. gadam.  Automobilis aprīkots ar 2,9 litru V8 motoru, kas attīsta 478 Zs. 100 km/h kupeja sasniedz 4,1 sekundē, bet maksimālais ātrums ir 324 km/h.

Savulaik tika izlaisti vien 1300 eksemplāri, Austrālijā to esot mazāk par diviem desmitiem. Izsolēs šī modeļa vidējā cena ir aptuveni 1,5 miljoni dolāru.

 

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/p/CCvVFMVHpZh/?utm_source=ig_embed

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.