Lielāks un jaudīgāks par Rolls-Royce – Itālijā gatavo sešmetrīgu limuzīnu (+ FOTO)

Itālijas kompānija Aznom Automotive izstrādā limuzīnu, kas pārsniegs Rolls-Royce Phantom ne tikai pēc gabarītiem, bet arī pēc jaudas.

Itālijā tiek izstrādāts sešmetrīgs limuzīns Palladium, kas būs garāks par Rolls-Royce Phantom un apveltīts ar jaudīgāku dzinēju. Aznom Automotive savam limuzīnam pieteicis 671 Zs, kamēr Rolls-Royce Phantom var pretendēt uz 460- 563 Zs atkarībā no versijas.

Zināms, ka Palladium iegūs britu limuzīnam līdzīgu radiatora resti, lukturus un aizmugures durvis, kas veras pretēji priekšējām. Minētie elementi vedina uz līdzību ar Rolls-Royce, taču nē – Palladium pamatā esot cits automobilis.

Aznom Automotive atklāj, ka viņu limuzīnam būs visu riteņu piedziņa un dzinējs ar divām turbīnām (visticamāk, V8).

Ražotāja izplatītajos zīmējumos redzams, ka no aizmugures limuzīns būs atpazīstams pēc šaurajiem aizmugures lukturiem visā platumā, ieliektas formas bagāžnieka vāka un diviem taisnstūrveida izplūdes sistēmas izvadiem. Salonā uzmanību piesaista neparasts aizmugures dīvāns ar savienotiem galvas balstiem, kā arī koka galdiņš ar vīna glāzēm.

Vairāk par limuzīnu varēs uzzināt tuvojoties pirmizrādes laikam, kas plānots septembrī.

Aznom Automotive piedāvājumā jau ir 408 Zs jaudīgs un vismaz 300 000 dolāru vērts sedans Atulux, kas izgatavots uz pikapa RAM 1500 Crew Cab bāzes un tika parādīts 2018.gadā.

 

 

Foto: Ekrānbilde no Faebook.com/aznomosrl/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.