Elektrificētos Jeep varēs pasūtīt Eiropā (+ FOTO)

No 21. jūlija pasūtīšanai kļūst pieejami Jeep Compass 4xe un Renegade 4xe. Pirmais no tiem maksās 37 236 eiro, otrs – 41 136 eiro.

Abi elektrificētie Jeep aprīkoti ar 1,3 litru benzīna turbomotoru, kas darbina priekšējos riteņus un 60 Zs elektromotoru, kas palīdz aizmugures riteņiem. Iekšdedzes motors pieejams 130 vai 180 Zs versijā, līdz ar to sistēmas kopējā jauda var būt 190 vai 240 Zs. Komplektu papildina 11,4 kilovatstundu akumulators, kas nodrošinās aptuveni 50 km elektriskā režīmā. Akumulatoru var uzlādēt pie mājas elektrotīkla, ar Jeep Easy vai Connected Wallbox ātrās uzlādēšanas iekārtām vai publiskā uzlādes stacijā. Elektriskā režīmā apvidus auto maksimālais ātrums nevar pārsniegt 130 km/h, hibrīdrežīmā – 200 km/h. 100 km/h iespējams sasniegt astoņās sekundēs.

Abu automašīnu aprīkojumā iekļauts jauns septiņu collu TFT krāsu displejs, kas sniedz specifisku informāciju par elektriskā režīma darbību, piemēram, akumulatora uzlādes stāvokli, uzlādes procesa gaitu vai atlikušo distanci, braucot elektriskajā, iekšdedzes dzinēja vai kombinētajā režīmā.  

Papildfunkcijas redzamas arī Uconnect informācijas un izklaides sistēmas 8,4 collu ekrānā. Jaunās sadaļas informē par enerģijas patēriņu vai braukšanas vēsturi, uzlādes laika iestatījumiem vai eSave režīma kontroles parametriem.

Abi hibrīdautomobiļi ir pieejami aprīkojuma variantos “Limited”, “S” un bezceļa versijā “Trailhawk”. Visu versiju rīcībā pilnpiedziņa un jauna sešu pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

190 Zs versijā Jeep Compass 4xe maksās vismaz 37 236 eiro, bet Renegade 4xe – vismaz 41 136 eiro.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.