Bentley izgatavojis pēdējo Mulsanne (+ FOTO)

Britu marka izlaidusi pēdējo sava pašreizējā flagmaņa Mulsanne eksemplāru, turpmāk šo lomu pildīs modelis Flying Spur.

Britu kompānija Bentley izgatavojusi pēdējo Mulsanne eksemplāru. Tas ir pēdējais automobilis no 30 vienību lielās atvadu sērijas ar nosaukumu 6.75 Edition by Mulliner.

Pēdējie 30 Mulsanne atšķīrās ar divkrāsu (zeltītas un sudrabkrāsas toņu) virsbūvi, savādāku interjera noformējumu, plāksnītēm ar versijas nosaukumu un 530 Zs jaudīgu motoru.

Bentley Mulsanne debitēja 2009.gadā. tas bija pirmais britu markas modelis, kas tika izgatavots uz pašu izstrādātas platformas. Sedanam tika montēts 6,75 litru V8 motors ar 512 Zs jaudu. Mulsanne saimē bija arī kabriolets un limuzīns, bet pavisam 11 gadu ilgā modeļa dzīves laikā tapa vairāk nekā 7300 automobiļi.

Tagad Bentley flagmaņa lomu pārņems modelis Flying Spur, kas izgatavots uz vienas platformas ar Porsche Panamera un aprīkots ar 6.0 litru W12 motoru, nodrošinot luksuss automobilim pāātrinājumu līdz simtam 3,8 sekundēs un ļaujot sasniegt maksimālo ātrumu, kas pārsniedz 300 km/h. 

Britu kompānija turpina strādāt un, kā liecina auto jaunumu „spiegu” uzņemtie attēli, pašlaik tiek testēts modernizētais Bentayga, kas iegūs nelielas eksterjera izmaiņas, jaunu centrālo konsoli un multimedijus.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.