Jūras konteinerā atrod 40 zagtus luksuss automobiļus (+ FOTO)

Jūras konteinerā, kas ceļoja no Kanādas, atrasti 40 luksuss automobiļi, tostarp BMW M6, Audi Q7, AMG GLC 43. Automašīnas iepriekš bija nozagtas Kanādas megapolē Toronto.

Divās Itālijas ostas pilsētās – Salerno un Tauro, vairākos jūras konteineros atrasti kopumā 40 Audi, BMW, Jaguar un Mercedes marku automobiļi. Automašīnas bija ceļā no Kanādas uz Turciju un Lībiju, bet, kā izrādās, visas iepriekš izziņotas meklēšanā Kanādas pilsētā Toronto.

Policijas operācijas gaitā, sadarbojoties Kanādas robežsardzes, Jorkas apgabala finanšu noziegumu aģentūras un Itālijas policijas darbiniekiem, tika pārtraukta noziedzīgas bandas darbība, kas specializējās zagtu automobiļu tirdzniecībā.

Kā ziņo interneta izdevums Carscoops, pareizais pavediens izrādījās 2018.gadā ražots Audi Q7, kuru bija paredzēts pārdot ārzemēs. Sekojot šai automašīnai, policijai izdevās nākt uz pēdām krietni lielākam ķērienam – 40 dārgiem automobiļiem par kopējo summu aptuveni 1,6 miljoni eiro. Itālijas ostas pilsētās tika aizturēta krava 1,34 miljonu vērtībā, bet Kanādā vēl pirms nosūtīšanas konfiscēja automašīnas par kopējo summu 270 000 eiro

Policija ziņo, ka noslēdzoties izmeklēšanai, nozagtie spēkrati tiks atgriezti to likumīgajiem īpašniekiem, kā arī izsaka cerību, ka turpinoties darbam, izdosies noskaidrot arī citu pazudušu luksuss automašīnu likteni.

 

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/OfficialYRP/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.