AvtoVAZ testē Lada Largus luksuss modifikāciju

Krievijas autobūves kompānija AvtoVAZ uzsākusi Lada Largus luksuss modifikācijas praktiskos testus. Attēls ar daļēju maskētu testu prototipu publicēts sociālā tīkla vk.com resursos.

2020.gada rudenī AvtoVAZ uzsāks Lada Largus modernizētās versijas tirdzniecību, bet kamēr vasara, tiek gatavota arī šī modeļa  luksuss modifikācija, kas no standarta Largus atšķiras ar lietajiem riteņu diskiem, sudrabkrāsas jumta sliedēm un melniem durvju aizsargmoldingiem. Zināms, ka automobilis aprīkots ar jaunu radio antenu un sānu atpakaļskata spoguļiem no Lada Vesta.

Citi pārveidojumi ir tādi paši kā jau pieminētajam Largus modernizētajam modelim: jauni priekšējie spārni, motora pārsegs un bamperis ar miglas lukturiem, priekšējie lukturi no jaunā Renault Logan un mērinstrumentu panelis kā Renault Duster.

Aprīkojuma sarakstā ir aizmugurējo sēdekļu apsilde, atpakaļskata kamera, priekšējie un aizmugurējie parkošanās sensori. Spēka agregāti palicis bez izmaiņām: 1,6 litru motors ar jaudu 87 vai 106 Zs kombinācijā ar mehānisko pārnesumkārbu.

 

 

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.