Amerikāņi gatavo trīsasu pikapu ar 1014 Zs jaudu (+ FOTO)

Aizokeāna uzņēmums Rezvani gatavo trīsasu pikapu Hercules 6×6, kas jaudīgākajā versijā iegūs 1014 Zs motoru. Plānota arī pikapa bruņu versija Military Edition.

Kalifornijā (ASV) bāzētais uzņēmums Rezvani, kas pazīstams kā īpaši jaudīgā apvidus automobiļa Tank autori, gatavo jaunu modeli Hercules 6×6. Tas būs trīsasu pikaps, kas izgatavots uz Jeep Wrangler JL bāzes un pieejams trīs jaudas versijās.

Bāzes versija būs aprīkota ar 3,6 litru V6 atmosfērisko motoru, kas attīsta 289 Zs un 352 Nm, spēcīgāko versiju aprīkos ar 6,4 litru V8 motoru, kas attīsta 507 Zs un 583 Nm, bet visjaudīgāko Herkulesu komplektēs ar 6,2 litru V8 turbomotoru, kas sasniedz 1014 Zs un 1180 Nm.

Par automašīnas vizuālo izskatu vēl grūti spriest, jo pirmais attēls ir pārāk tumšs, savukārt otrā redzami vien aizmugures riteņi ar rupja protektora riepām un piekari, kas nodrošina augstu klīrensu.

Interesanti, ka Hercules būs pieejams arī bruņām pasargātā versijā ar nosaukumu Militar Edition.

Saskaņā ar Rezvani kompānijas pārstāvju teikto Hercules 6×6 pirmizrādei vajadzētu notikt jau šovasar. Informāciju par cenu uzņēmums neatklāj, taču eksperti lēš, ka sešriteņu pikapa cena būs vismaz 300 000 dolāru.

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/rezvanimotors/

Rezvani Tank

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.