Elektriskais Jumpy no Citroen gada beigās (+ FOTO)

2020.gada beigās Citroen laidīs klajā sava komerctransportlīdzekļa Jumpy elektrisko modifikāciju e-Spacetourer.

Tikai daži mēneši un Citroen Jumpy elektriskā modifikācija e-Spacetourer būs klāt. Franču kompānija to piedāvās trīs garuma versijās (4,60; 4,95; 5,30 m), kā arī vismaz četrās aprīkojuma komplektācijās, ieskaitot variantu, kas izveidots kā ceļojošais birojs.

Pircējs varēs izvēlēties versiju ar 50 vai 75 kWh akumulatoru, kas nodrošinās attiecīgi 230 līdz 330 km distanci. e-Spacetourer iebūvēts elektromotors, kas attīsta 136 Zs (260 Nm) un tiek izmantots arī citos Citroen modeļos. Visos trīs braukšanas režīmos (Eco, Normal, Power) maksimālais ātrums ir elektroniski ierobežots un nevar pārsniegt 130 km/h.  

e-Spacetourer komplektācijā iekļauts vienfāzu kabelis (7,4 kW), bet trīsfāzu kabelis 11 kW iekārtai var pasūtīt par piemaksu. Atkarībā no izvēlētā akumulatora un strāvas sprieguma, uzlādēšanas ilgums ir sākot no 30 minūtēm līdz 47 stundām.

Piemēram, 75 kWh akumulatora uzlādēšanai ar 16A trīsfāzu Wallbox iekārtu vajadzēs līdz septiņām stundām, bet pie ātrās uzlādēšanas iekārtas tas prasīs vien 45 minūtes.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.