Citroen modernizējis mazauto C3 (+ FOTO)

Citroen modernizējis mazauto C3, kas kā trešās paaudzes modelis ir tirgū no 2016.gada.

Modernizācijas gaitā franču ražotāja mazauto ieguvis jaunu priekšpusi ar citādāk veidotiem lukturiem, radiatora resti un hroma dekoriem, jaunus 16 un 17 collu riteņu diskus, kā arī Citroen raksturīgās Airbump uzlikas, kas pieaugušas izmēros un sastāv no mazāk fragmentiem. Ciktāl var redzēt attēlos, aizmugurē izmaiņu nav, taču jumta noformējumam, šķiet, tagad rastas papildu iespējas.

Papildu iespējas ir arī citiem C3 personalizācijas variantiem – ja agrāk to bija 36, tad tagad iespējams izveidot pat 97 atšķirīgus C3. Jāpieskaita arī jaunās Elixir (sarkana) un Spring (zila) virsbūves krāsas, kā arī Techwood un Emeraude interjera noformējumi.

 Motoru paletē divi trīscilindru benzīna un dīzeļa agregāts: PureTech 83 ar 5MK, PureTech 110 ar 6MK vai EAT6 automātisko kārbu, kā arī BlueHDi 100 ar 5MK.

Elektronisko palīgu klāstā ir tādas sistēmas kā ceļa zīmju atpazinējs, aklās zonas uizraugs, tālo gaismu automātika, atpakaļskata kamera, aktīvais joslas uzturētājs.

Eiropas tirgū C3 konkurēs ar Renault Clio un Peugeot 208. Vācijā franču mazauto cena sākas no atzīmes 13 990 eiro – par 1000 eiro vairāk nekā prasīja pirms tam. Tirdzniecība sāksies jau šomēnes.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.