Volkswagen piesaka Arteon Shooting Brake un Gran Turismo

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen pieteikusi divus jaunus modeļus: modernizēto Arteon Gran Turismo liftbeku un šīs saimes universālu Shooting Brake. Abi pirmizrādi piedzīvos 24.jūnijā.

Pagaidām publicēts vien skiču zīmējums, kas sniedz priekštatu par gaidāmo jaunumu vizuālo tēlu, bet par tehnisko pusi informācijas nav sevišķi daudz – zināms vien, ka Volkswagen flagmanis iegūs jauno MIB3 multimediju iekārtu ar programmnodrošinājuma atjaunināšanas iespēju “pa gaisu”, kā arī otrā līmeņa autopilotu, kas darbosies līdz ātrumam 210 km/h, pārņemot savā ziņā automobiļa stūrēšanas, paātrināšanas un bremzēšanas procesus.

Eksperti pieļauj arī izmaiņas motoru klāstā, norādot uz iespējamo papildinājumu ar hibrīdiekārtu.

Interesanti, ka agrāk publicētie “spiegu attēli”, kas uzņemti FAW-Volkswagen rūpnīcā Ķīnā, liek domāt par vēl vienu Arteon atzaru – visādceļu modifikāciju, kas atšķiras ar plastikāta uzlikām pasargātiem sliekšņiem un riteņu arkām.  

Eiropas tirgū VW Arteon pārstāvēts kopš 2017.gada. Sagaidāms, ka drīzumā šī modeļa saimi papildinās jaudīgais modelis ar 330 Zs turbomotoru no Volkswagen Golf R.

Ja visas ziņas apstiprināsies, Arteon saimē būs GT liftbeks, Shooting Brake universāls, jaudīgais un visādceļu modelis.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.