BMW prezentējis jauno 4.sērijas kupeju (+ FOTO)

BMW iepazīstinājis ar jauno 4.sērijas (G22) kupeju, kas ieguvusi milzīgu radiatora resti un jaunus benzīna un dīzeļa motorus ar daļējo hibrīdtehnoloģiju.

Jauno modeli var viegli atpazīt pēc radiatora restes ar milzīgajām nāsīm, kas gandrīz nemainīgā izskatā pārceļojušas no 2019.gadā nodemonstrētā Concept 4. Jaunā 4.sērijas kupeja ir zemāka un platāka, atšķiras būtiskāk no sava priekšteča, kā arī tehniski līdzīgas 3.sērijas. Zīmīgi arī šaurie priekšējie lukturi, kas vairs nesniedzas līdz radiatora restei, kā arī vertikālie gaisa pievadi priekšējā bamperī, kas savienoti ar horizontāliem (agrāk apaļi) miglas lukturiem.

4.sērijas kupeja dala platformu ar jauno 3.sērijas sedanu, taču atšķiras no tā ar savādāku šasijas regulējumu, zemāku smaguma centru, līdz 0,25 samazinātu gaisa pretestības koeficientu un par 23 mm platāku aizmugures šķērsbāzi. Izsvarojums pa riteņu asīm – 50:50.

Motoru klāstā četru un sešu cilindru benzīna un dīzeļa dzinēji. Visjaudīgākā versija M440i xDrive iegūs jaunu trīslitru sešcilindru motoru ar divām turbīnām. Tas attīsta 374 Zs (500 Nm) un darbojas kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un pilnpiedziņu.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.