Alfa Romeo piedāvā modernizētos Giulia un Stelvio (+ FOTO)

Alfa Romeo modernizējis Giulia un Stelvio, uzlabojot pamata aprīkojumu un pievienojot jaunus elektroniskos palīgus.

Četrdurvju sedana Giulia cena Vācijas tirgū sākas no 37 500 eiro par versiju ar 200 Zs jaudīgu divlitru turbo benzīna motoru, bet 190 Zs jaudīgais bāzes dīzeļa variants maksās 41 500 eiro. Ar analogiem motoriem komplektēts krosovers Stelvio maksās attiecīgi 44 000 un 48 000 eiro.

Modernizācijas gaitā uzlabots abu modeļu komforts un drošība. Automatizētā braukšanas sistēma atbilst Level 2 līmenim, kas neatceļ vadītāja atbildību, tomēr būtiski atvieglo tā darbu. Tā aktīvais joslas uzturētājs vienmēr rūpēsies, lai automobilis turas savas joslas vidū, aktīvā kruīzkontrole raudzīsies, lai tiktu saglabāts konstants attālums līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim, kā arī uzturēs atļauto ātrumu, vadoties no ceļazīmju norādēm. Sastrēgumu asistents uzņemsies vadību tad, kad kustība uz automaģistrāles sāks bremzēties, vajadzības gadījumā apstādinot automašīnu pilnībā un atkal uzsākot braukšanu, kad transports sāk kustēties. Aklā leņķa palīgs brīdinās par šķēršļiem pirms pārkārtošanās, bet noguruma asistents ieteiks paņemt pauzi, ja vadītājs kļūs neuzmanīgs.

Jaunā multimediju sistēma, kas apgādāta ar 8,8 collu skārienekrānu, nodrošina labākus savienojumus un lietojamību. Izmantojot tiešsaistes pakalpojumus, būs iespējams izsaukt palīdzības dienestu avārijas vai kāda tehniska bojājuma gadījumā, attālināta piekļuve ļauj ierobežot transportlīdzekļa ātrumu, ja pie stūres pielaists nepieredzējis autovadītājs, bet pēc pieprasījuma kļūst pieejams WLAN Hotspot, kas tīmeklim ļaus pieslēgt vairākus lietotājus

Pateicoties jauniem materiāliem, salons kļuvis klusāks un labāk pasargāts no vibrācijām, izveidota niša viedtālruņa uzlādei, papildus novietnes sīklietām, bet jaunā stūre un ātrumpārslēgs labāk gulst rokās.

Neskaitot jau pieminētās bāzes versijas, Giulia pieejams arī divlitru benzīna motors ar 280 Zs, ko pēc vēlēšanās var kombinēt ar pilnpiedziņu, kā arī 210 Zs jaudīgs dīzeļdzinējs, kam pilnpiedziņa piesaistīta jau “pēc noklusējuma”.

Krosovers Stelvio tiek piegādāts vienīgi 4×4 versijā, tostarp arī 91 000 eiro vērtajā topvariantā ar 510 Zs jaudīgu 2,9 litru V6 benzīna motoru. Visi motori strādā kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Modernizētie Alfa Romeo Giulia un Stelvio jau pieejami pasūtīšanai.

 

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.