MINI piesaka modernizēto Countryman (+ FOTO)

MINI veicis krosovera Countryman modernizāciju, Lielbritānijā tas jau nopērkams par cenu, kas sākas no 23 000 mārciņu (24 430 eiro).

Modernizētais krosovers no aktuālā modeļa atšķirsies ar hromētu radiatora resti, priekšējo bamperi, kurā iestrādāti vertikālas formas gaisa pievadi, kā arī jauniem lukturiem, kas zīmīgi ar četrstūrainām lēcām. Tagad pat Countryman bāzes versija ir aprīkota ar diožu priekšējiem un miglas lukturiem lukturiem, bet aizmugures LED lukturi par piemaksu pieejami ar grafisko zīmējumu, kas atveido britu karogu. Par papildmaksu arī priekšējie  

Salonā ir jauns piecu collu ciparu mērinstrumentu panelis, jauna sporta stūre ar multifunkciju pogām un ādas apdare ar melnas krāsas dekoriem.

Motoru izvēlē ir pa trim benzīna un dīzeļa dzinējiem ar 102-190 Zs jaudu. Visa motoru gamma ir uzlabota, kļuvusi ekonomiskāka un videi draudzīgāka. Transmisiju izvēlē sešpakāpju mehāniskā, septiņu pakāpju robotizētā, sešu vai astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba. Kopumā modernizētā Countryman pircējam tiek piedāvāti 11 motoru/transmisiju kombinācijas.

Hibrīdmodelis ar 220 Zs jaudīgo benzīna motora un elektromotora apvienojumu ieguvis 9,6 kWh akumulatoru agrākā 7,6 kWh vietā, kas elektriskā režīmā ļaus nobraukt līdz pat 61 km. Šāds modelis uz 100 km patērē 1,7-2,0 litrus degvielas un 100 km sasniedz 6,8 sekundēs.

Vācijas tirgū modernizētais Countryman tiek solīts novembrī. Cenu diapazons: no 26 600 eiro par bāzes versiju MINI One Countryman līdz pat 39 000 eiro par pilnpiedziņas modeli MINI Cooper SE Countryman ALL4.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.