Škoda laiž klajā krosovera Kamiq Scoutline modifikāciju (+ FOTO)

Kamiq kļuvis par Škoda pirmo krosoveru, kas pielaiko Scoutline piegriezuma uzvalku.

Čehijas autobūves kompānija Škoda papildina piedāvājumu ar krosoveru Kamiq Scoutline. Jaunā modeļa pamatā ir Ambition komplektācija un to varēs kombinēt ar visiem Kamiq paredzētajiem motoru variantiem.

Kamiq Scoutline atšķiras ar oriģinālu priekšējo spoileri un aizmugurējo difuzoru, kas pieejams arī  sudraba krāsā, tāpat kā virsbūves sliekšņu uzlikas, spoguļu korpusi un jumta bagāžnieka sliedes. Komplektā arī 17 (pēc izvēles 18) collu riteņu diski, LED priekšējie un aizmugures lukturi, diožu virzienrādītāji un Scoutline uzraksti uz priekšējiem spārniem.

Interjeram raksturīga apdare ar koka, hroma un matētiem Dark Brushed dekoriem, sēdekļi ar Thermo-Flux-Stoff un mikrošķiedras apvalkiem, nerūsējošā tērauda pedāļi un ar ādu apvilkta jaunā divspieķu stūre, ātrumpārslēgs un stāvbremzes svira. Komplektā arī LED lasāmgaismas un komforta apgaismojums mērinstrumentu panelim, viduskonsolei, cimdu nodalījumam, durvju paneļiem un rokturiem, kā arī kāju zonai, bet melnas krāsas griestu apdare iekļauta papildaprīkojumā.

Vācijas tirgū Škoda Kamiq Scoutline kļūs pieejama jūlijā.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.