Tesla meklē vietu Cybertruck Gigafactory būvei

Tesla izskata vairākus piedāvājumus savai Cybertruck Gigafactory rūpnīcas būvei, kas tiks uzcelta elektriskā pikapa ražošanai.

Amerikāņu elektrisko transportlīdzekļu ražotājs Tesla tuvākajā laikā nāks klajā ar paziņojumu par to, kur atradīsies jaunā Cybertruck Gigafactory rūpnīca.  Zināms, ka Īlona Maska uzņēmums jau krietnu laiku meklē piemērotu vietu savai jaunajai rūpnīcai un starp iespējamām kandidātiem ir tādas pilsētas kā Nešvilla Tenesī, Džoplina Misūri štatā un Vičita Kanzasā.

Tesla vadītājs iepriekš ziņoja, ka ražotnei, kas par godu pikapam tiks nosaukta par Cybertruck Gigafactory, jāatrodas Vidusrietumos, jo tā ir ērta visos aspektos – galvenokārt loģistikas ziņā, jo rūpnīca ražos arī Y modeļa krosoveru. nodrošināt vietējās ekonomikas attīstību, tāpēc Gigafactory ir vēlama jebkuras uzskaitītās valsts varas iestādēm.

Masks uzsver, ka jaunajai ražotnei, kas par godu pikapam tiks nosaukta par Cybertruck Gigafactory, jāatrodas vidējos rietumos, jo būtu ērti no visiem aspektiem , bet galvenokārt loģistikas ziņā, jo rūpnīca ražos arī Model Y krosoveru.

Tesla jaunais projekts var sekmēt vietējās ekonomikas attīstību, tādēļ Gigafactory celtniecībā ir ieinteresēts ikviens no nosauktajiem kandidātiem.

Masks domā, ka jautājums ar rūpnīcas celtniecības adresi tiks atrisināts jau maijā. Iespējams, tas prasīs ilgāku laiku, taču ne vairāk par trim mēnešiem.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.