Detroitas autoizstāde atcelta; izstāžu zālēs ierīkos hospitāli

Detroitas autoizstāde, kurai pēc jaunā formāta vajadzēja notikt jūnija sākumā, ir atcelta, bet izstāžu zālēs ierīkos hospitāli koronavīrusa skarto pacientu ārstēšanai.

Atgādināsim, ka Detroitas autoizstādes organizatori izlēma šī gada pasākumu rīkot nevis janvārī, bet no 11. līdz 26.jūnijam. Jaunais formāts paredzēja, galvenokārt brīvās dabas pasākumu ar priekšnesumiem, koncertiem, testa braucieniem, semināriem un izklaidēm bērniem.

Pandēmijas dēļ autoizstāde pārcelta uz 2021.gadu, kas nozīmē, ka pārtraukums starp pēdējo Detroitas autoizstādi un nākamo izstiepsies divarpus gadu garumā.

Autoizstādes norises vietā tiks organizēta pagaidu lauka slimnīca. Pašlaik Mičiganā inficēto cilvēku skaits ir sasniedzis 5,5 tūkstošus, ierindojot to ceturtā vietā no 50 ASV štatiem pēc Covid-19 inficēto cilvēku skaita.

Jaunais koronavīruss jau piespiedis veikt pamatīgas izmaiņas ar auto jaunumiem veltīto pasākumu organizatoru kalendārā. Atceltas Pelinas un Ženēvas izstādes, pārcelts Ņujorkas autosalons un virkne auto un moto tehnikas sasniegumiem veltītu pasākumu.

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.