Kanādā sievietear Volvo 14 gados nobraukusi 1,6 miljonus kilometru

Volvo pastāstījis par kādu īpaši izturīgu V70 universālu un viņa īpašnieci, kas 14 gadu laikā nobraukusi 1 miljonu jūdžu (1,6 miljoni km).

Īpašniece atklājusi, ka pilnīgi jauno universālu iegādājusies dīleru centrā 2006.gadā, lai kopā ar savu vīru izmantotu to labdarības organizācijas darbības nodrošināšanai. Lieliskais tehniskais stāvoklis izskaidrojams ar to, ka automašīna tika regulāri kopta un apkalpota servisā.

Volvo neieslīgst detaļās un nepaskaidro, kādi apkopes darbi tika veikti servisā, vien atzīmē, ka pagājušajā gadā īpašniece nopirkusi citu Volvo – universālu V60, bet veco automašīnu nolēmusi nepārdot un ekspluatē to joprojām.

Zviedru markas preses dienests uzsver, ka miljons jūdžu robeža vienam automobilim ir nozīmīgs notikums arī kompānijas dzīvē, tādēļ universāla īpašniekiem tika pasniegtas dāvanas un suvenīri.

Par līdzīgu sasniegumu februārī ziņoja Nissan – toreiz tika stāstīts par kādu amerikāni, kas vienu miljonu jūdžu bija nobraucis ar Nissan Frontera pikapu. Japāņu kompānija izrādījās dāsnāka, jo savam rekordistam pasniedza jauna šī modeļa pikapa atslēgas.  

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.