Ukraiņi piedāvā rietumu ražotāju auto pārbūvi padomjlaiku stilistikā (+ FOTO)

Ukrainas tūninga kompānija Spec Auto Tuning specializējas uz individuāliem projektiem, piedāvājot BMW un Mercedes automobiļu pārbūvi padomjlaiku auto stilā.

Spec Auto Tuning ir kompānija no Kijevas, kas uz dažādu rietumu ražotāju automobiļu bāzes veido unikālus projektus, kur moderna un mūsdienīga tehnika apvienota ar vizuālo tēlu padomjlaika automobiļu stilā.

Parasti par donoriem kalpo vācu ražojumi: BMW vai Mercedes. Spec Auto Tuning realizēto projektu skaitā ir „Pobeda” uz Mercedes-Benz CL 500 bāzes, GAZ-12 ZIM, kam pamatā BMW 7.sērija un divdurvju „Volga” ar BMW 6.sērijas tehnisko pildījumu. Interesanti, ka šo automobili pasūtījis slavenais franču kinoaktieris Žerārs Depardjē, kas pirms dažiem gadiem ieguva Krievijas pilsonību.

Ukraiņu veikumu atzinīgi novērtējuši arī vācu un amerikāņu auto tematikai veltītie resursi, uzsverot, ka Spec Auto Tuning radītie automobiļi noderēs tiem, kas jūt nostaļģiju pēc PSRS laikiem, taču nevēlas atteikties no pieratā komforta un drošības līmeņa.

Ja vērojot kijeviešu darbus kādam rodas līdzīgas izjūtas, tad ziniet, ka šobrīd pārdošanā ir uz Mercedes-Benz CL 500 bāzes radīta „Pobeda”. Cena – 36 000 eiro.

Žerāra Depardjē Volga Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.