ASV uziet noliktavu ar retro automobiļiem un detaļām (+ FOTO)

ASV, Pensilvānijas štatā uzieta noliktava ar retro automobiļiem un rezerves detaļām. Vērtīgais atradums nācis gaismā vien pēc īpašnieka nāves.

Kā raksta izdevums Business Insider, īpašnieks nomiris 2018.gadā un tikai pēc tam radinieki atklājuši vērtīgo noliktavu, par kuru tie līdz tam pat nebija nojautuši.

Ar automobiļu kolekcionēšanu viņš sācis nodarboties jau 60.gados un turpinājis to līdz 90.gadu beigām.  Amerikānis nav pievērsies kādai konkrētai tēmai, bet iegādājies to, kas pašam paticis un bijis izlikts pārdošanā.

Vīrietis iegādājies atsevišķu zemes gabalu 3,5 hektāru platībā, lai tur, nomaļā vietā, uzbūvētu angāru savām automašīnām. Kolekcijā pārstāvēta galvenokārt amerikāņu klasika, tomēr ir arī divi Volkswagen Beetle automobiļi.

Kopumā, kā redzams attēlos, ne sevišķi labi pārvaldītajā noliktavā tika atrastas 50 automašīnas un milzums rezerves daļu. Mirušā īpašnieka ģimene vērsusies pie YouTube kanāla IronTrap Garage autora ar lūgumu palīdzēt pārdot automašīnas – vienošanās noslēgta un angārā atrasties automobiļi tiek gatavoti dažādām izsolēm.

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.