Cupra Formentor būs skatāms Ženēvā (+ FOTO)

Seat sastāvā ietilpstošais sportisko automobiļu ražotājs Cupra paziņojis, ka krosovera Formentor sērijveida modelis būs skatāms Ženēvas autoizstādē.

Pagaidām par jaunā krosovera tehnisko pildījumu oficiālas informācijas vēl nav, taču eksperti ir pārliecināti, ka Formentor būs komplektēts ar 245 Zs jaudīgo hibrīdiekārtu, kas aizgūta no Cupra Leon un nodrošina elektriski veicamu distanci līdz pat 60 km garumā. Savukārt vācu Autobild pieļauj, ka spāņu krosovers varētu iegūt vēl daudz spēcīgāku motoru – pieccilindru agregātu no Audi RS 3, kas vācu ražojumā attīsta līdz pat 400 Zs.

Jādomā, ka atbildi iegūsim Ženēvas autoizstādē, kas darbu sāk 3.martā, bet pagaidām var novērtēt Formentor dizainu, kas izceļas ar slīpiem lukturiem, vertikāliem gaisa pievadiem, oriģināliem riteņu diskiem un Cupra raksturīgajiem vara krāsas elementiem.

2018.gadā dibinātā Cupra savā pirmajā pilnajā ražošnas gadā pārdeva 14 400 automobiļu. Pagaidām modeļu piedāvājumā ir krosovers Cupra Ateca, hečbeks Leon Cupra un universāls Leon Cupra Sportstourer.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.