Jaunais Ford Kuga kļūs par 30% taupīgāks un videi draudzīgāks (+ FOTO)

Aprīļa beigās ieradīsies Ford Kuga trešās paaudzes modelis. Ražotājs sola, ka jaunais modelis kļuvis par 30% taupīgāks un videi draudzīgāks.

Vizuāli jaunais Kuga kļuvis apaļāks un mazliet līdzīgāks Puma krosoveram, bet motoru gammu papildina 48V daļējais hibrīds, Plug-in uzlādējamā hibrīdmodifikācija, kā arī pilnvērtīgs hibrīdmodelis, kas ieradīsies gada beigās. Neizpaliks arī klasiskie benzīna un dīzeļa dzinēji.

Ražotājs atklāj, ka Kuga PHEV patērē 1,2 litrus degvielas uz 100 km, norādot, ka rezultāts iegūts,  vadoties pēc Plug-in hibrīdiem izstrādātiem normatīviem. Šāda versija aprīkota ar 2,5 litru četrcilindru benzīna motoru un 131 Zs elektromotoru, ar elektrību var nobraukt līdz pat 56 km un uz 100 km rada vien 26 gramus CO2 izmešu.

Kuga Ecoblue Hybrid ir versija ar 48V daļējo hibrīdtehnoloģiju un 150 Zs jaudīgu dīzeļdzinēju, kas pēc ražotāja teiktā patērē vidēji 4,3 litrus degvielas. Motoru piedāvājumā būs arī 1,5 un 2,0 litru dīzeļi ar 120 un 190 Zs, kā arī benzīna trīscilindru agregāts ar 120 vai 150 Zs.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.