ASV pusaudži aizdzen divus Lamborghini Urus un izraisa avāriju (+ FOTO)

ASV pusaudži no auto salona nozaguši divus jaunus Lamborghini Urus krosoverus un izraisījuši avāriju, saduroties viens ar otru un vēl kādu citu spēkratu.

Izdevums Carscoops raksta par pusaudžu nedarbiem, kuru rezultātā nodarīti ievērojami zaudējumi kādam auto salonam netālu no Bostonas. Minētais medijs, atsaucoties uz likumsargu sniegto informāciju raksta, ka vairāki pusaudži ielavījušies dīleru centrā un piekļuvuši jauno automašīnu atslēgām. Viņi iedarbinājuši Chevrolet Cruze un divus Lamborghini Urus. Kad nostrādājusi signalizācija un ieradusies policija, divus pusaudžus, kas atradās Chevrolet izdevies aizturēt, bet jaunieši ar 650 Zs jaudīgajiem Lamborghini aizbēga.

Drīz pēc tam policija saņēma ziņojumus par diviem Lamborghini, kas sarīkojuši ātrumsacīkstes netālu esošajā Maldenas pilsētā uz ziemeļiem no Bostonas. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos un vienu no noziedzniekiem notvēra pēc tam, kad viņa vadītais Urus uztriecās Kia Soul, bet otrs Urus, kas cieši sekoja savam draugam, nespēja nobremzēt un ietriecās priekšā esošā Urus aizmugurē.   

Otrs pusaudzis no notikuma vietas aizbēga un tiek meklēts.

Piebildīsim, ka ASV jauns Lamborghini Urus maksā aptuveni 200 000 dolāru.

Foto: Ekrānbilde no Twitter.com/JamesRojasWBZ

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.