Tayron X – jauns Volkswagen krosovers Ķīnas tirgum (+ FOTO)

Volkswagen turpina pilnveidot krosoveru piedāvājumu Ķīnas tirgum. Jaunākais pienesums – sportisks krosovers ar Tayron X ar kupejveida virsbūvi.

Volkswagen līdz 2020.gada beigām laidīs pārdošanā jaunu krosoveru, kas pēc izmēriem būs lielāks par Tiguan un no standarta Tayron atšķirsies ar kupejveida virsbūvi, kas būs par 25 mm zemāka. Tāpat kā Tayron, arī Tayron X būs pieejami divi TSI divlitru benzīna motori ar 180 un 220 Zs jaudu, kas strādā kombinācijā ar septiņu pakāpju DSG robotizēto pārnesumkārbu. Sportisko modeli varēs atpazīt arī pēc savādākiem aizmugures lukturiem un aizmugures bufera ar diviem tajā integrētiem hroma izplūdes cauruļu izvadiem.

Sākotnēji tika pieņemts, ka modeļa pirmizrāde notiks aprīlī Pekinas autoizstādē. Tomēr koronavīrusa izplatības dēļ izstādi var atcelt tāpat kā F1 posmu (jau atcelts), kā arī citus masu pasākumus Ķīnā. Tayron X pārdošanā nonāks līdz 2020. gada beigām, un pirmajā etapā ķīniešiem tiks piedāvātas tikai priekšējo riteņu piedziņas modifikācijas. Plānots arī visu riteņu piedziņu modelis, taču tas parādīsies vēlāk.

 

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.