No 13 800 eiro – UAZ paziņo ekspedīciju modeļa cenas (+ FOTO)

Krievijas apvidus auto ražotājs UAZ atklājis modeļa SGR cenas. Krievijā tas maksās 974 900 rubļu (13 800 eiro).

UAZ sācis piedāvāt bezceļu ceļojumiem sagatavotu automobili, kas izveidots uz septiņvietīgās modifikācijas “kombi” bāzes. Automašīnai uzmontēts jumta bagāžnieks un kāpnes aizmugures daļā, kas mantu novietnei nodrošina vieglāku piekļuvi. Priekšpusē uzstādīts izturīgāks bamperis ar cauruļu aizsargu, bet aizmugurē tas kombinēts ar rezerves riteņa kronšteinu un sakabes ierīci piekabei. Pilnpiedziņas “Buhanka” (automobiļa iesauka Krievijā) aprīkots ar nedalāmajiem Spicer  tiltiem, tērauda riteņu diskiem, BFGoodrich All-Terrain riepām un aizmugures diferenciāļa bloķētāju.

Mazliet vairāk komforta ceļojumu auto piedod ērtāki durvju rokturi, atverami lodziņi pasažieru salonā, apsildāmi priekšējie sēdekļi (piemaksa) un viegli kopjami sēdekļu pārvalki, kas nebaidās ūdens.

Motortelpā atrodas četru cilindru 2,7 litru benzīna dzinējs, kas attīsta 112 Zs (198 Nm) un darbojas komplektā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Ceļojumu “Buhanka” varēs nopirkt vienīgi ar oranžas vai aizsargkrāsas virsbūvi.

Nesen ražotājs ziņoja, ka rūpnīcai izdevies ievērojami palielināt eksportējamo automobiļu skaitu tieši uz arhaiskās “Buhanka” rēķina – izrādās, ka šo automobili iecienījuši ceļotāji un piedzīvojumu meklētāji, tostarp arī Rietumeiropā

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.