Tesla Model Y tirdzniecībā jau nākammēnes

Tesla kompaktais krosovers Model Y tirdzniecībā dodas krietni ātrāk par noteikto laiku, kas nozīmē, ka ASV pircēji to ieraudzīs jau februārī.

ASV elektroautomobiļu ražotājam Tesla izdevies kas tāds, ko pēdējo gadu laikā reti kad iznācis dzirdēt, proti – jaunais modelis pie pircējiem dodas nevis ar novēlošanos, kā tas bija parasti, bet gan krietni ātrāk par nolikto laiku.

Kā vēsta izdevums Teslarati, pirmos krosovera Model Y eksemplārus kompānija klientiem sāks piegādāt jau pēc dažām nedēļām, patīkami pārsteidzot tos, kas pēc Tesla iepriekšējiem paziņojumiem savus pasūtītos automobiļus cerēja saņemt vien vasaras vidū.

Vispirms pie savām mašīnām tiks tie pircēji, kas pieteicās 61 000 dolāru (cena ASV) vērtajai Model Y Performance, kas kļūs par dārgāko šī modeļa versiju. Vēlāk sāksies arī cenu ziņā vispievilcīgākās un ar mazāk ietilpīgu akumulatoru apgādātās Model Y Standard (no 39 000 dolāru) piegādes.

Tirgus eksperti prognozē, ka līdz ar Model Y ienākšanu tirgū nedaudz saruks pieprasījums pēc tehniski līdzīgā un Tesla populārākā modeļa – sedana Model 3.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.