Dārgākais BMW pasaulē – minhenieši laiž klajā īpaši ekskluzīvo M8 Competition Gran Coupe First Edition

BMW laidis klajā īpaši 400 vienībās pieejamo M8 Competition Gran Coupe First Edition un vēl ekskluzīvāko “1 of 8”.

BMW papildinājis savu īpaši dārgo un ekskluzīvo modeļu piedāvājumu ar četrdurvju kupejas M8 Competition Gran Coupe First Edition 400 eksemplāriem. Visi šīs sērijas automobiļi izcelsies BMW Individual Aurora Diamond Green Metallic virsbūves krāsojumu, brūnu Merino ādas salonu, bronzas krāsas riteņu diskiem, bronzas akcentiem radiatora restē un bronzas dekoratīvajām krāsas logu līstēm. Pēc ražotāja ieceres, zaļajai virsbūves krāsai jāatgādina ziemeļblāzma, bet dzeltenu gaismu izstarojošajiem dienasgaismas lukturiem – par BMW Touren sacīkšu mašīnām.

First Edition automašīnas kļūs pieejamas 2020.gada martā, taču ir vēl ekskluzīvāka sērija – “1 of 8”, kas pie saviem pasūtītājiem (pa vienam no Vācijas, Beļģijas, Lielbritānijas, Krievijas, Japānas, ASV un Kataras) devās jau 2019.gada decembrī. Šīs astoņas automašīnas no 400 First Edition eksemplāriem atšķirsies ar lāzera gravējumu uz sliekšņiem un viduskonsoles, kā arī eksemplāra numuru, kas redzams uz virsbūves vidējiem statņiem, bagāžnieka vāka un sēdekļu galvas atbalstiem. Jāpiemin arī tas, ka šie astoņi īpašnieki savas automašīnas saņem krietnu brīdi pirms tad, kad oficiālā First Edition pārdošana vēl nav startējusi.

BMW nenosauc First Edition cenu, tomēr Motor1.com, atsaucoties uz saviem avotiem vēsta, ka katrs “1 of 8” eksemplārs maksā 206 000 eiro, kas padara šo automašīnu par visdārgāko BMW sērijveida modeli.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.