Sešriteņu Jeep Wrangler var nopirkt par 150 000 dolāriem (+ FOTO)

Amerikāņu tūneri izgatavojuši trīsasu Jeep Wrangler pikapu, ko var iegādāties par 150 000 dolāriem.

ASV kompānija CNC Motors pārdod trīsasu Jeep Wrangler, kas izgatavots uz iepriekšējās paaudzes Wrangler (JK) bāzes. Projekta autori atklāj, ka iedvesmojušies no Mercedes-Benz G 63 6×6 AMG un Jeep Gladiator, taču ir virkne atšķirību. Galvenā no tām – atšķirībā no 6×6 Mercedes, pašbūvētajam sešriteņu Jeep aizmugures ass nav pieslēgta piedziņai un tā pilda tikai atbalsta funkcijas. Citādi Jeep izskatās visai nopietni sagatavojies bezceļu pārvarēšanai – tam uzstādīti pastiprināti bamperi, vinča, speciālas riepas, modernizēta piekare un drošības karkass aizmugures daļā. 

Sešriteņu džipa motortelpā atrodas 3,6 litru V6 benzīna motors, kas attīsta 289 Zs (353 Nm) un darbojas komplektā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

CNC Motors nav ne pirmais, ne pēdējais uzņēmējs, kam ienākusi prātā ideja par sešriteņu Jeep Wrangler. Piemēram, janvāra sākumā pārdošanā tika izlikts līdzīgs 6×6 Wrangler, taču – ar visiem sešiem velkošajiem riteņiem un vareno Hellcat V8 dzinēju (707 Zs). Tiesa, arī cena ir cita – 290 000 dolāru.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.