Volkswagen izlaidīs 250 ekskluzīvos Arteon R-Line Edition (+ FOTO)

Volkswagen laidīs klajā 250 sava flagmaņa Arteon īpašās versijas R-Line Edition eksemplārus, kas Eiropas tirgū nonāks februārī.

Volkswagen Arteon R-Line Edition izcelsies ar unikālu Moonstone Grey pelēkas krāsas virsbūvi, melnu jumtu un spoguļu korpusiem. Melnā krāsā būs arī stiklu ierāmējums, Rosario 20 collu riteņu diski, gaisa pievadi un dekoratīvā līste durvju apakšmalā. Standarta aprīkojumā iekļauts neliels spoileris uz bagāžas vāka, Nappa ādas apdare salonam, navigācija, visu sēdekļu apsilde, kā arī bagātīgs moderno drošības sistēmu komplekss.

R-Line Edition automobiļi būs pieejami vienīgi jaudīgāko divlitru dzinēju apvienojumā ar adaptīvo balstiekārtu un septiņu pakāpju DSG divsajūgu pārnesumkārbu. Benzīna motors attīsta 190 vai 280 Zs, dīzelis – 240 Zs. Piedziņa pēc klienta izvēles – uz priekšējiem vai visiem riteņiem.

Volkswagen izlaidīs 250 Arteon R-Line Edition eksemplārus. Vācijā to cena sākas no atzīmes 56 000 eiro par versiju ar priekšējo riteņu piedziņu un 190 Zs jaudīgo benzīna motoru.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.