Ford uzlabo apvidus auto Expedition bezceļu īpašības

Ford izstrādājis apvidus paketi FX4 savam lielajam apvidus auto Expedition Limited versijā. No standarta modeļa tas atšķirsies ar agregātu aizsardzību, pārstrādātu piekari un Michelin bezceļu riepām.

FX4 paketē iekļautas septiņas metāla plāksnes, kas pasargās dzinēju, transmisiju, stūres iekārtas detaļas, turbokompresoru, degvielas tvertni un sadales kārbu. Ražotājs pārstrādājis piekari, palielinot uzbraukšanas un nobraukšanas leņķi, iekļāvis komplektā gumijas uzlikas sliekšņiem un paklājiņus salonam. Savu artavu smagu braukšanas apstākļu pārvarēšanā dos 18 collu Michelin bezceļu riepas un apkārtskata kameras.

Ford Expedition Limited FX4 motortelpā atrodas 3,5 litru benzīna dzinējs, kas attīsta 381 Zs (470 Nm) un darbojas komplektā ar 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, pilnpiedziņu, elektroniski bloķējamu aizmugurējās ass diferenciāli un divpakāpju sadales kārbu.

Ford marketologi uzskata, ka vidējā aprīkojuma versija Limited ar FX4 paketi ļaus pircējam izbaudīt braucienu pa bezceļiem, neatsakoties no greznības un komforta.

Līdz šim FX4 pakete bija pieejama vien bāzes versijai XLT, kas iztiek bez ādas salona, koka dekoriem, trīszonu klimatkontroles un paplašināta elektroregulāciju piedāvājuma.

FX4 paketes cena ir 2035 dolāru un tā pieejama kā Expedition īsās bāzes modelim, tā MAX modifikācijai ar 23 cm garāko riteņu bāzi.

ASV Ford Expedition Limited FX4 cenas sākas no atzīmes 71 900 dolāru.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.