Dubaijas policija saņem 640 Zs Mercedes kupeju (+ FOTO)

Dubaijas (AAE) policija papildina savu autoparku ar kārtējo varenauto, pievienojot jau tā iespaidīgajam sarakstam 640 Zs jaudīgo Mercedes-AMG GT 63 S.

Apvienoto Arābu Emirātu pilsētas Dubaijas likumsargi saņēmuši jaunu automobili savam autoparkam – četrdurvju kupeju Mercedes-AMG GT 63 S, kas aprīkota ar četru litru astoņu cilindru benzīna motoru, kas attīsta 640 Zs (750 Nm) un darbojas tandēmā ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. 100 km/h automašīna sasniedz 3,2 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 315 km/h. Vācu varenauto paredzēts speciāls drifta režīms, ko aktivizējot, atslēdzas stabilizācijas sistēma, bet griezes moments tiek padots tikai aizmugures riteņiem.

Mercedes-AMG GT 63 S pirmizrādi piedzīvoja 2018.gada Ženēvas autoizstādē. Vācijā šāda automašīna maksā aptuveni 167 000 eiro.

Dubaijas policijas autoparkā ir arī daudz eksotiskāki automobiļi, piemēram, Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder, Mercedes-Benz SLS AMG, McLaren 12 C, Ferrari FF un Bentley Continental GT, bet jau nākamgad tam pievienosies arī Tesla Cybertruck – elektriskais pikaps, kas pagaidām eksistē vien prototipa statusā.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.