Brutāls sešriteņu kabriolets – Latvijas kompānija Dartz paziņo par jaunāko projektu

Latvijas kompānija Dartz Motors publicējusi pirmo skiču zīmējumu ar jauno modeli, ko klajā laidīs 2020.gadā.

Nākamgad Dartz Motors modeļu klāstam pievienosies jauns sešriteņu apvidus auto-kabriolets ar kompānijai raksturīgo brutālo dizainu, bruņām pasargātu virsbūvi un mīkstā materiāla jumtu.

Instagram publicētais attēls liek noprast, ka bruņotais 6×6 Landaulet veidots, iedvesmojoties no diviem Mercedes modeļiem: G63 AMG 6×6 un G 650 Landaulet. Raksturīgākās apvidus auto pazīmes būs Dartz modelim Prombron Black Stallion līdzīgs dizains un risinājums, kas aizgūts no Mercedes-Maybach G 650 Landaulet – mīkstā materiāla jumts ar elektropievadu un iespēju dažu sekunžu laikā pārvērst automašīnas aizmugures daļu par kabrioletu.  

Par tehnisko pusi informācijas nav, taču var prognozēt, ka bruņu auto motortelpā pierakstīsies 1000 Zs jaudīgais 6,2 litru V8 Hellcat (tieši tādu izmanto Prombron Black Stallion), kā arī 48V EQ Boost tehnoloģija no Mercedes-Maybach GLS 600, kas palīdzēs labākam uzrāvienam.

Dartz Prombron Black Stallion tika parādīts oktobra beigās. Apvidus auto bija izgatavots uz Hummer H2 bāzes, izcēlās ar 1000 Zs motoru un drūmu dizainu, ko vēl nomācošāku padarīja dekori ar miroņgalvām. Kompānija uzsvēra, ka automašīna izgatavota, lai piedalītos kinofilmas uzņemšanā.  

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/p/B547geiHVd7/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.