Izstrādāts Brazīlijā, pieejams visā pasaulē – gaidiet Volkswagen Nivus (+ VIDEO)

Volkswagen publicējis nelielu reklāmas rullīti, kurā piesaka jaunu krosoveru Nivus. T-Cross tehniski līdzīgais modelis izstrādāts Brazīlijā, taču būs pieejams arī citos tirgos, tostarp Eiropā.

Volkswagen Nivus ir tā saucamā SUV-Coupe ar sportiski veidotu dizainu un tehnisko pildījumu, kas aizgūts no T-Cross. Jaunā modeļa pamatā ir MQB platforma, ko Volkswagen izmanto daudziem saviem modeļiem, ieskaitot aktuālo Polo paaudzi un par Polo krosoveru dēvēto T-Cross.

Tehniski Volkswagen Nivus ir līdzīgs T-Cross, tāpat kā pēc formas, taču – ar savu oriģinālu dizainu un atšķirīgiem elementiem, piemēram,  vertikāli novietotām dienasgaismām un miglas lukturiem.  Savādāki būs arī aizmugures lukturi, turklāt jumta līnija, šķietami noliekta vēl vairāk nekā Eiropas radiniekam.

Zināms, ka Nivus iegūs 2,56 m riteņu garenbāzi un 1,0 litru TSI benzīna motoru no Polo. Paredzams, ka Dienvidamerikas SUV tiks pozicionēts kā sportiskāks modelis nekā T-Cross, tādēļ motoru klāstā varētu būt agregāti ar jaudu līdz pat 150 Zs, raksta vācu Autobild.

Brazīlijas tirgū Volkswagen Nivus tiks piedāvāts no 2020.gada maija, bet eiropiešiem nāksies pagaidīt līdz 2021.gada nogalei, kad tiks iedarbināta Nivus ražošanas līnija Spānijas Pamplonā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.