Pielāgots 700 Zs Mercedes-AMG šķērso Ameriku 27 stundās (+ VIDEO)

Trīs amerikāņi ar pielāgotu Mercedes-AMG E 63 pārrakstījuši pirms sešiem gadiem uzstādīto Cannonball rekordu, šķērsojot ASV garenvirzienā 27 stundās un 25 minūtēs.

Trīs amerikāņi: Arnē Tomans, Dagu Tabatu un Berklijs Čedviks ar 700 Zs jaudīgu Mercedes-AMG E 63 sedanu veikuši 4500 km garo pārbraucienu no ASV Austrumkrasta līdz Rietumkrastam tikai 27 stundās un 25 minūtēs, pārrakstot par Cannonball Run dēvēto neoficiālo sacīkšu rekordu. Trijotnei izdevies uzrādīt vidējo ātrumu 165,8 km/h, kamēr maksimālais ātrums vietām sasniedzis pat 310 km/h.

Rekordbraucienam tika izmantots 2015.gadā ražots Mercedes, ko aprīkoja ar papildu 170 litru degvielas tvertni (kopā 280 l), bet motora jaudu forsēja līdz 700 Zs. Aplīmējot oglekļa šķiedras dekorus ar līmplēvi, nokrāsojot sarkanās bremžu skavas pelēkas un demontējot visus uzrakstus, automašīna tika padarīta maksimāli neuzkrītoša un, kā apgalvoja tās īpašnieks Arnē Tomans, no aizmugures izskatījās pēc Honda Accord.

Puiši bija bruņojušies ar radaru detektoriem, skeneriem, policijas rācijām u.c. aprīkojumu, kas ļautu laicīgi pamanīt likumsargus, turklāt dažādos štatos tika sarunāti kopumā 20 novērotāji, kuru uzdevums bija novērot situāciju, brīdināt par policiju un vajadzības gadījumā novērst tās uzmanību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.