Honda uzlabo Civic; multimediji un klimats ar pogām (+ FOTO)

2020.gadā Honda Civic dosies ar jauniem uzlabojumiem, kas vienu no japāņu zīmola populārākajiem modeļiem klientu acīs padarīs vēl pievilcīgāku.

Honda veicis kārtējo modernizāciju Civic Eiropas modelim. Tagad kompaktklases segmenta pārstāvis jau bāzes versijā būs apgādāts ar diožu dienasgaismām, kā arī diožu priekšējiem un aizmugures lukturiem. Vizuāli modernizēto modeli visvieglāk varēs atpazīt pēc priekšējā jaunā bampera ar gaisa pievados integrētajiem miglas lukturiem un hromētajiem dekoriem. Bāzes versijai paredzēti 16 collu vieglmetāla riteņu diski, kamēr dārgākās komplektācijas varēs aprīkot ar sportiskākā izskata Shark Grey 17 collu diskiem.

Virsbūves krāsu variantiem pievienota jauna izvēle – Obsidian Blue.

Salons iepriecinās ar kvalitatīvākiem un vēl rūpīgāk nostrādātiem apdares materiāliem, tāpat kā astoņās pozīcijās elektriski regulējamais vadītāja sēdeklis un modernizētā multimediju sistēma ar Apple CarPlay un Android Auto atbalstu. Atsaucoties klientu lūgumam, klimatkontroles un multimediju istēmas vadībai ierīkotas fiziskas pogas.

Civic pircējs varēs izvēlēties 1,0 litru turbomotoru, kas attīsta 126 Zs (200 Nm) vai 1,5 litru turbomotoru ar 182 Zs (240 Nm). Pirmais no tiem komplektā ar CVT pārnesumkārbu patērē vidēji 5,7 litrus uz 100 km, bet otrs kombinācijā ar 6MK – 6,1 litru. Dīzeļdzinēju izvēlē 1,6 litru agregāts, kas attīsta 120 Zs (300 Nm0 un savienojumā ar 6MK patērē vidēji 4,5 litrus uz 100 km.

Dīleru centros modernizēto Honda Civic var gaidīt 2020.gada pirmajos mēnešos.

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.