Kanādas bruņuauto ikdienas lietošanai (+ VIDEO)

Kanādas kompānija Inkas atjauninājusi savu brutālā izskata un speciālajiem dienestiem konstruētā bruņuauto Sentry civilo versiju.

Inkas Sentry Civilian izgatavots uz Ford F-550 bāzes, apgādāts ar pastiprinātu piekari, bremzēm un jaunu virsbūvi. Gandrīz 6 m garās automašīnas motortelpā atrodas 6,7 litru V8 dīzeļdzinējs, kas attīsta 330 Zs un darbojas tandēmā ar 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu un pilnpiedziņu.

Septiņvietīgā salona pasažieru rīcībā ir apsildes un kondicionēšanas sistēma, mini bārs un seifs, nakts redzamības un 360 grādu apkārtskata kameras. Par piemaksu arī šo automobili var aprīkot ar bruņām līdz pat ballistiskās aizsardzības līmenim BR6. Šajā gadījumā tas tiks pasargāts no 7,62 kalibra automātisko ieroču lodēm un divu DM51 šķembu granātu sprādzieniem.

Versija Inkas Sentry MPV, kas paredzēta speciālajiem dienestiem nedaudz atšķiras no civilā varianta. BR6 līmeņa bruņas to sargā jau no rūpnīcas, bet nedsaudz jaudīgākais 367 Zs motors sajūgts ar sešu pakāpju “automātu”. 140 km/h ātro apvidnieku atkarībā no iecerētā pielietojuma var aprīkot ar rotējošu tornīti, skaņas trauksmes ierīci, elektroniski vadāmu vinču, nakts redzamības sistēmu un motora nodalījuma papildu aizsardzību.

Kānādas kompānija Inkas piedāvājumā ir arī citi bruņu transportlīdzekļi, kas izveidoti uz Cadillac Escalade, Mercedes-Benz G-klases, Range Rover LWB u.c. bāzes.

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.