Chevrolet Blazer iegūst septiņvietīgo versiju

ASV autobūves kompānija prezentējusi krosovera Chevrolet Blazer septiņvietīgo versiju. Šāds modelis pieejams Ķīnas tirgū, kur tas kļūst par lielāko automobili amerikāņu markas piedāvājumā.

Blazer septiņvietīgās modifikācijas garums ir 4999 mm, kas par 137 mm vairāk nekā standarta modelim. 2863 mm garā riteņu bāze palikusi bez izmaiņām, bet papildu ērtības aizmugures pasažieriem panāktas uz automobiļa pagarinātās aizmugures rēķina.

Motoru piedāvājumu Ķīnas tirgum nevar nosaukt par kuplu – to pārstāv viens vienīgs agregāts – divlitru turbo motors ar 230 Zs jaudu, kas darbojas komplektā ar bezalternatīvo priekšējo riteņu piedziņu.

Ziemeļamerikas tirgū Blazer pircējiem izvēles iespējas krietni bagātākas: priekšējo vai visu riteņu piedziņa, 2,5 litru 195 Zs motors bez turbīnas, 2,0 litru 233 ZS četrcilindru motors ar turbīnu, kā arī 3,5 litru V6, kas attīsta 312 Zs.

Septiņvietīgais Blazer kļūs par ceturto Chevrolet apvidus auto ar trīs sēdekļu rindām, pievienojoties Traverse, Tahoe un Suburban.

Nesen tika minēts, ka Chevrolet Blazer septiņvietīgo versiju vēlāk varētu piedāvāt arī citos pasaules tirgos.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.