Miroņgalvas un 1000 Zs – Latvijas kompānija prezentē 1000 Zs apvidus auto (+ FOTO)

Latvijas kompānija Dartz Motorz publicējusi 1000 Zs jaudīga apvidus auto Prombron Black Stallion fotogrāfijas, piebilstot, ka projekts radīts, lai piedalītos kinofilmā.

Kā liecina pagaidām vēl oficiāli neapstiprināta informācija, Black Stallion izgatavots uz amerikāņu Hummer H2 bāzes, kas noprotams pēc kantainās virsbūves, durvju un stiklojuma formas, bet motortelpā atrodas 6,2 litru V8 Hellcat kompresormotors, kura jauda palielināta līdz 1000 Zs.

Automašīna izceļas ar brutālu izskatu, piķa melnu virsbūvi un riteņu diskiem, kā arī miroņgalvu logotipiem, kas grezno radiatora resti, bagāžnieka durvis, riteņu diskus un degvielas tvertnes vāciņu.

Ražotājs apstiprinājis, ka automašīna izgatavota, lai piedalītos jaunas kinofilmas uzņemšanā, taču projekta nosaukumu neatklāj.

Latvijā reģistrētā Dartz Motorz ir pazīstama, kā neviennozīmīgi vērtētu, ekskluzīvu, jaudīgu un īpaši dārgu apvidus auto ražotājs. Viens no kompānijas pēdējiem projektiem bija Black Alligator – uz jaudīgā Mercedes-AMG GLS 63 bāzes radīts automobilis ar kevlara un oglekļa šķiedras virsbūvi un salonu, kura apdarei izmantota Missisipi aligatoru āda.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.