Prezentēts jaunais Volkswagen Golf; turpmāk pat bāzes versija ar LED gaismām un ciparu mērinstrumentiem (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen iepazīstinājusi ar jauno Golf, kas aizsāk nu jau savu astoto dzīves gājumu.

Jaunais Golf ir 4284 mm garš, 1789 mm plats un 1456 mm augsts, riteņu bāze – 2636 mm. Tātad numur astoņi ir kripatiņu garāks un apveltīts ar lielāku garenbāzi, taču zemāks. Bagāžas nodalījuma parametri vēl nav atklāti, taču jādomā, ka Golf 8 piedāvās, ko līdzīgu kā priekštecis (380-1270 l). Trīsdurvju modeļa piedāvājumā vairs nebūs.

Turpmāk visi Golf būs apgādāti ar LED gaismām un ciparu mērinstrumentiem. Bāzes versijai vadītāja priekšā atradīsies 10,25 collu ekrāns, bet multimedijiem paredzēts 8,25 collu skārienekrāns ar interneta pieslēgumu. Pēdējo par piemaksu var samainīt ar 10,25 collu ekrānu.

Fizisko pogu skaits kokpitā samazināts līdz minimumam. Piemēram gaismas, klimatkontroles vai vējstikla un aizmugures stikla apsildi tagad regulē ar ciparu taustiņiem, tāpat maina fona apgaismojumu, skārienekrāna un mērinstrumentu paneļa izgaismojumu, pēc vēlmes spēlējoties ar teju bezgalīgām krāsu gammām.

Ciparu tehnoloģiju faniem jaunajā Golf garlaicīgi nebūs – daudzas funkcijas, tostarp durvju atslēgšanu un aizslēgšanu vai motora iedarbināšanu var pārvaldīt ar viedtālruņa palīdzību, tāpat var uzzināt automašīnas atrašanās vietu, izmantojot atbilstošu aplikāciju, sastādīt navigācijas maršrutus, uzzināt degvielas uzpildīšanas staciju adreses u.tml.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.