Jaunā Škoda Octavia jau internetā

Interneta lietotāji pirmie ieraudzījuši jaunās paaudzes Škoda Octavia. Tas noticis pateicoties attēliem, kas ievietoti čehu markas vācu mājaslapā.

Jaunās Octavia izskats pārstājis būt noslēpums, iespējams, modeļa konfiguratora mājaslapas uzturētāju kļūdas dēļ. Lai nu kā, bet jaunā Octavia iekļuvusi daudzos auto jaunumiem veltītos portālos dažas nedēļas pirms oficiālās pirmizrādes, kas plānota 11.novembrī.

Konfiguratora attēls izskatās līdzīgs pagājušajā nedēļā izplatītajam oficiālajam tīzerim, vien miglas lukturi izvietoti savādāk, ko gan var skaidrot ar dažādām komplektācijām. Pamatā ceturtās paaudzes modelis seko jau iepriekš ieturētajam stilam, bet daudzu kritizētie atdalītie priekšējie lukturi, ko Octavia ieguva pēc trešās paaudzes feislifta, atkal apvienoti un atgriezušies pie čehu markai vairāk pierastā izskata. 

Pagaidām nav oficiālas informācijas par jaunās Octavia tehnisko pildījumu, tomēr agrāk vairākkārt tika pieminēts, ka čehu liftbeks, tāpat kā tā līdzinieks VW Golf 8, iegūs jaunu multimediju sistēmu ar 10 collu ekrānu un ciparu mērinstrumentus jau bāzes versijā.

Vairāk informācijas par Octavia IV ražotājs sola atklāt 24.oktobrī, pasākumā, kas veltīts Volkswagen Golf 8 pirmajam oficiālajam iznācienam.

Jaunās Octavia pirmizrāde plānota 11.novembrī, bet tirdzniecībā tā nonāks 2020.gadā.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.