Golf 8 jau uz konveijera (+ FOTO)

Globālajā tīmeklī parādījušies jaunā Golf 8 attēli, kurus tur ievietojis kāds Instagram lietotājs. Automašīna nofotografēta uz ražošanas līnijas kādā no Volkswagen rūpnīcām.

Jaunā Golf attēli jau vairākkārt “izgaismojušies” internetā, taču pirmoreiz Volfsburgas jaunums redzams tik tuvu, ka saskatāmas pat sīkākās nianses.  Ja runa ir par izskatu, tad eksperti jau iepriekš brīdināja, ka lielu izmaiņu nebūs – arī astotā paaudze saglabā to pašu formu un gabarītus, vizuāli mainoties visai maz. Dažas nianses tomēr “krīt” acīs, piemēram, jaunie priekšējie lukturi, kas kļuvuši šaurāki, saglabājot Golf 7 četracu optiku, kā arī jaunais bamperis ar jaunākajiem VW modeļiem raksturīgajām horizontālajām redelēm.

Savukārt caur stiklu nobildētā salona attēlos redzams uz vadītāju orientēts priekšējais panelis ar ciparu mērinstrumentu paneli, kas savienots ar multimediju sistēmas ekrānu.

Golf 8 pirmizrāde paredzēta 24.oktobrī. Pavasarī vācu mediji ziņoja, ka Volkswagen šo modeli vēlas par katru cenu dabūt tirgū jau šogad un, ja ne citādi, tad vismaz vienkāršotā bāzes versijā. Visu vasaru un arī rudeni ražotājs cenšas novērst problēmas, kas saistītas ar sarežģīto jaunā Golf elektroniku, taču rezultātā pircējam būtu jāsaņem “labākais produkts šajā segmentā”.

Attiecībā uz jaunā Golf tirdzniecības startu decembrī, Volkswagen savus plānus nemaina.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.