Zelta tualetes pods aizvests ar 300 Zs jaudīgo Golf R (+ FOTO)

Britu Temzas ielejas policija turpina izmeklēt skandalozo notikumu ar zelta tualetes poda zādzību no mākslas izstādes Lielbritānijas Blenemas pilī. Likumsargi publicējuši attēlus no novērošanas kameras, kuros redzams, ka 5,3 miljonus vērtais priekšmets, iespējams, tiek aizvests ar 300 Zs jaudīgo Volkswagen Golf.

Vācu izdevums Autobild publicējis jaunus faktus sakarā ar septembra vidū Čērčila dzimtajās mājās notikušo zādzību. Izmeklēšanā noskaidrots, ka liktenīgajā naktī piecu līdz sešu cilvēku grupa ielavījusies Blenemas pilī un nomontējusi kanalizācijai pieslēgto zelta klozetpodu, pēc notikušā aizbēgot ar divām automašīnām.

Viens no zagļu auto – tumšzilas krāsas Volkswagen Golf R – iekļuvis novērošanas kameru redzeslokā, un attēli no ieraksta tiek publicēti, cerībā to atrast. Policija pieļauj, ka automašīnas numurzīmes bija samainītas un spēkrats nozagts, bet tagad tas, iespējams, tiek slēpts kaut kur Vūdstokas vai tuvējo ciematu apkaimē. Ikviens, kas var palīdzēt ar informāciju, tiek lūgts sazināties ar policiju.

Savukārt kompānija, kas kārto Blenemas pils apdrošināšanas lietas, piedāvā 100 000 mārciņu (111 500 eiro) atlīdzību tam, kurš palīdzēs atgūt nozagto klozetpodu.

Atgādināsim, ka itāļu mākslinieka Maurīcio Katelana darinātais 18 karātu zelta tualetes pods tika nozagts 14.septembra naktī Blenemas pilī, kas zināma arī kā Vinstona Čērčila dzimtās mājas.

Drīz pēc zādzības uz aizdomu pamata tika aizturēti divi vīrieši, taču pierādījumi viņu līdzdalībai netika gūti.

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/thamesvp/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.